Отстраненият от Любослав Пенев след мача с Литекс играч на ЦСКА Иван Иванов е пред завръщане в титулярния състав на „червените”.

След мача с „оранжевите” Иванов пропусна няколко от двубоите на отбора, като започна в стартовия състав едва в мача за купата на страната срещу втородивизионния Свиленград.

Неговото, и това на Кирил Котев, представяне обаче не се харесаха на наставника на „армейците” и Пенев отново закотви бранителя на скамейката за важното гостуване на Черно море от шампионата.

Няколко индикации обаче сочат, че Иванов е със сериозни шансове да започне титуляр на „Крейвън Котидж” в Лига Европа тази вечер.

Вчера по време на полета на ЦСКА от София до Лондон временния наставник на тима, в отсъствието тук на Любо Пенев, Ради Здравков проведе кратък персонален разговор с Иван Иванов, малко след като Здравков бе над половин час в компанията на босовете на тима. Това бе красноречив намек за поява в игра срещу британците.

Нищо чудно евентуалната причина за появата на Иванов срещу Фулъм да бъде и възможността да бъде забелязан от мениджъри, което да спомогне за негов евентуален трансфер още по време на зимната пауза.