Старши треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо не скри, че отборът му е бил уморен в мача срещу Сливен, но в същото време бе категоричен, че това не може да бъде оправдание за загубата.

„Пропуснахме положения, които трябваше да вкараме. Нормално е, след като отборът е уморен да се вкарат тези положения, за да се успокои мачът. Малко бавно и мудно започнахме и мача и така завърши”, сподели Гонзо след края на мача.

„Левски изигра 12 мача в Европа. Те се изиграха между мачовете в България. Нормално е днес играчите, които играха срещу Виляреал да са малко по-мудни. Но да не се оправдаваме с това. Жалко е, защото такива мачове се печелят с голове. Ако ние бяхме вкарали първия гол, изходът щеше да е друг”, каза още Георги Иванов.

„Аз казах и на футболистите, последният мач ние го провалихме”, категоричен бе Гонзо.

„Трансферният прозорец още не е отворен, така че докато мачовете не приключат, Зе Соарес е футболист на Левски. Загубихме доста мачове, ще се опитаме през втория полусезон да натрупаме тази преднина, която имат другите отбори. И така, за съжаление, днес заличихме хубавите впечатления с този мач”, завърши треньорът.