Управителят на „Евробет” Олга Тодорова изтегли имената на тримата щастливци, които получават по 20 000 лв. от коледната кампания на Еврошанс. Часове след като всеки един от тях беше уведомен за печалбата, те се събраха в офиса на организатора на лото играта и разказаха историята около печалбата си.

Венета Димитрова от Русе е безработна многодетна майка, която печели такава сума за първи път в живота си. Надявала се на късмет и играла упорито. Сега обмисля да направи ремонт на жилището си и да зарадва петте си деца.

Елин Чобанов от Варна играе Еврошанс от около 2 години и още първия път щом пуснал фиш, спечелил 100 лв. Разказва как щом получил обаждането с новината, че печели 20 000 лв., не повярвал и решил, че близките му си правят шега с него. Отишъл в пункта на ул. „Фантазия”, за да провери дали наистина печели. Още щом прекрачил прага по реакцията на всички, които го посрещнали, разбрал, че няма никаква шега... Елин още обмисля какво да направи със сумата от 20 000 лв., но е сигурен, че ще запази пари и за „черни дни”.

Третият късметлия - Веселин Колев от Поморие разказва как новината за печалбата му мълниеносно обиколила морския град. Веднага започнали да валят поздравления на телефона му. Най-ентусиазирана от щастливата новина била десетгодишната му дъщеря, която настоявала да дойде до София с баща си. „Трудно ми беше да й откажа, но тя е настинала и не ми се искаше да пътува. За нея и за съпругата ми обаче ще бъдат най-големите подаръци и изненади” – обещава Веселин.

Кампанията на лото играта се проведе през месец декември и в нея можеше да участва всеки, който пусне талон за поне 2 лв. Коледните бонуси на Еврошанс предизвикаха огромен интерес в цялата страна, а доказателство за това са над 100 000 регистрирани участия на специално създадения сайт www.koledenbonus.bg, в букмейкърските пунктове и по пощата.