Безсрамникът Ашли Коул бе изловен в нова издънка. Въпреки че има една от най-желаните жени в света – Черил, футболистът на Челси не спира да се забърква в скандали. Преди повече от година бракът му бе сериозно разклатен заради една от извънбрачните му връзки, сега нещата отново не изглеждат много розови.

Само преди три дни той отрече пред медиите да е изпращал голи свои снимки на актрисата Соня Уайлд, като се оправда, че негов приятел, на който бил дал телефона си може би е замесен в това. В днешния си брой обаче „Сън” разкри нова афера на Ашли, почти идентична с тази със Соня.

Още една жена е получила голите снимки на футболиста, съпроводени с 300 съобщения от същия телефон, но 9 месеца по-рано. В същото това време неговата съпруга била ангажирана като съдия в музикално тв шоу.

Според таблоида, на въпросните снимки Ашли Коул е застанал гол пред огледалото в банята. Част от фотосите били доста брутални и въпреки че бил с бели боксерки се виждало, че играчът е в състояние на възбуда.

Аферата с SMS-те за въпросната блондинка продължила близо два месеца.

Още в първото си съобщение до въпросната жена (4 октомври 2008 година), той изпратил текст с който молел, всичко това да си остане само между тях двамата, а след това я накарал да изтрие всички SMS-и.

Най-дългата серия от съобщения - общо 57 - била по време на почивните дни – 25 и 26 октомври 2008, когато той изпратил едни от най-атрактивните си снимки, съпроводени с текст: „Не, не е голям. Караш ме да се смея.” След това разговорът чрез съобщения спира, тъй като батерията на мобилния телефон на Ашли Коул пада. След ден обаче чатът с блондинката се подновява.