Финансовият директор на Левски Константин Баждеков призова органите да походят еднакво към всички отбори при лицензирането им.

„Аз не считам, че проблемът с терена е толкова драматичен. Смятам, че се създаде изкуствено напрежение. Използва се тази неприятна ситуация, която се случи с терена, но теренът ни е почти възстановен от щетите, която нанесе заразата върху него.”

„Сигурен съм, че за първите мачове теренът ни ще бъде най-добрият в България. Засега не сме имали проблеми с лицензирането. Не се притесняваме. Знаем нашите слабости и нещата, които трябва да направим по нашия стадион. В зависимост от ресурсите ще започнем да оправяме тези неща”, сподели финансовият директор на Левски.

„Относно другите параметри нямаме никакви притеснения. Задължения към 31 декември нямаме към никого. Надявам се, че ще се подходи принципно към всички, а не да се приемат компромиси. Не е справедливо едни да са коректни платци, а другите да заделят парите за друго. Отлагането на нещата задълбочава проблемите, а не ги решава.”

„Органите трябва да подходят принципно, за да стимулират всички да са честни платци. Задължения към играчите имаме, но до четвъртък трябва да се разплатим. Очакваме постъпления от трансферите на нашите футболисти и до края на юни ще влезем в ритъм от финансова гледна точка. Левски преживява тежък момент, но ние имаме програма и виждане как да излезем от тази ситуация. Ние имаме доста повече пари да получаваме, отколкото трябва да дадем”, каза още Константин Баждеков.

Зов за помощ! Изпрати SMS със съдържание „Levski” на 17777 и помогни на Георги Николов да живее!