Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че се очакват още нови попълнения в тима. „Имаме договори с ганайския полузащитник Тиеро, който ще си извади виза и утре ще е на разположение. Подписахме за 3 години и с Грегори Нелсън. Очакваме много играчи, но проби в ЦСКА няма да има”, каза Костадинов.

Шефът в „червения” клуб заяви, че все още няма развитие около Спас Делев. „Всичко зависи от преговориме между ръководствата на Пирин и ЦСКА. Има някакви уговорки, но предстоят разговори между двете ръководства. Хората, които тренират днес с отбора, ще бъдат в първия отбор. Става дума за юношите”, коментира Костадинов.

Голмайсторът срещу Франция от 93-а година заяви, че отношението на Гранден е несериозно. „Несериозно е от страна на Гранден да не се появи тук, със Светльо Петров ще се разделим по взаимно съгласие. Ще работим с 26 играчи. Няма оферти от Румъния за Чавдаров и Виданов”, каза Костадинов.

Спортният директор на „червените” коментира и ситуацията със стадион „Българска армия”. Ръковдството на ЦСКА има наистина план да направи този стадиион, който ще бъде най-добрия на балканския полуострох, но всичко зависи от институциите. Не би трябвало да има проблем, защото след 30 години отново ще е на държавата. Когато иска да се направи нещо хубаво в България винаги има отбор. Може би имаме 5-6 хубави стадиони и за това е тази атака. Не виждам какво искат да направят, ако не се построи този стадион”, заяви още Костадинов”, заяви още Костадинов.