Вторият подготвителен лагер на Берое ще се проведе в Зрече, Словения. “Зелените” ще бъдат там от 11 до 21 юли. Предвидени са три контролни срещи - на 15 юли съперник ще е Спортул Студентцеск (Букурещ, Румъния), на 17-и ще се играе контрола със Славен Белупо (Копривница, Хърватия), а за 20 юли е предвидена проверка или с Полония (Варшава, Полша) или с Апоел Акко (Акра, Израел), информира Beroe Online.

Зрече е град в Североизточна Словения по склоновете на долината Похорие Дравински. Зрече се намира на 100 км североизточно от Любляна, 42 км от Марибор, 25 км от Целие и на 4 км от Конице.

Хотел "Рогла", в който ще отседне Берое, се намира в едноименния олимпийският и ски център в Зрече (Словения), който е на 1517 метра над морското равнище. Хотелът разполага с 88 стаи, закрит плувен басейн и спортна зала. Спортната зала е с площ 2200 m² и може да се използва за волейбол, баскетбол, тенис на корт, скуош и др. На възпитаниците на Илиан Илиев ще е и модерен фитнес център. Удобствата включват още сауна, джакузи, масажи и др. Тризвездният хотел е с два ресторанта, а всяка от стаите разполага с безжичен интернет.

На 1500 метра от хотела се намира футболното игрище. Илиан Илиев ще заведе група от 26 футболисти на лагера (23 полеви и 3-ма вратари).