Българският национал Станислав Ангелов даде първото си интервю пред родна медия след като подписа със Стяуа Букурещ. „Доволен съм. Всичко е нормално, сега сме на лагер в Австрия. Сериозен клуб, има дисциплина. Още не съм тренирал с момчетата, защото наваксвам с подготовката”, бяха първите думи на Пелето пред Гонг.

„Имаше и други варианти пред мен, но в крайна сметка, така реших. Не мисля за това, какво е можело да стане. Такива решения не се взимат лесно, защото трябва да смени страната и начина на живот”, допълни Ангелов.

„Не искам да коментирам много своя договор, но той е за две години. Целите са ми да бъда здрав и да се наложа в отбора. Щастлив съм, че Данчо Тодоров е в Стяуа. Ние сме в добри отношения и постоянно си говорим. Важно е, че ще бъда по-близо до България и националния тим. Сега обаче не мисля за това, защото още е много рано, първо трябва да докажа себе си и своите възможности”, отбеляза още софиянецът.

Универсалният национал на България сподели, че ще стиска палци на Испания във финала на Световното първенството срещу Холандия.