Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев предначерта добро бъдеще за своя отбор, като заяви, че от мач на мач „червените” ще стават все по-добри. Според него гръбнакът на тима се е запазил, а новите попълнения само могат да вдигнат класата.

Относно успеха над ПАОК, Янчев коментира: „Винаги е добре, като се побеждава, още повече срещу един от грандовете на Гърция. Най-важна е играта, която показахме и темпото на игра. Като цяло победата над такъв съперник е много важна за самочувствие”.

„Лично аз съм максималист и мисля, че има върху какво да работим, но сме в точната насока. Със сигурност се вдигна нивото, но се запази гръбнака на отбора, мисля, че и Гранден ще вдигне още повече класата на ЦСКА. От мач на мач ще играем все по-добре и ще се сработваме”.

За наближаващото участие в Лига Европа, капитанът заяви: „В петък очакваме жребия, в Европа няма слаби противници и ако не подходим максимално сериозно към всеки един, гледаме, че последните години именно тези държави, които считаме за изостанали, вдигнаха нивото и финансите си и като цяло няма слаби противници вече. Готвим се за сериозна битка, независимо кой ще ни се падне”.

Относно мача с Левски в първия кръг, Янчев отговори: „Никой не говори за този мач, той е мач като мач, но преди това имаме важен мач за евротурнирите, той е на дневен ред, след този мач ще мислим за Левски”, завърши капитанът.