Капитанът на Литекс Ивелин Попов заяви след победата над Рудар, че ловчанлии са смачкали своя съперник и ще го смачкат и в Подгорица.

„Контузията ми не е нищо сериозно. И ние очаквахме да победим с повече голове. Отдавна не сме мачкали така съперник в Европа. Отиваме на реванша да победим и мен не ме притеснява минималната победа”, сподели голаджията.

„Не се притесняваме от никой съперник в Европа. Една прекрасна публика и се надявам все така да ни подкрепя. Според мен ги смачкахме и там ще ги смачкаме. Все пак ни е първи мач и имаше напрежение. 1:0 е достатъчно”, добави капитанът на Литекс.

„Важното е, че е чиста победа. Преди този мач шансовете бяха 100% за Литекс и 0% за Рудар, а след него са 110% за Литекс и 0% за Рудар. Стадионът предразполага за по-хубава победа. Само може да благодарим на хората, които направиха този стадион и на феновете за подкрепата. И аз ще искам повече концентрация от колегите, защото не може да излизаме на четирима на двама и да пропускаме”, каза още Ивелин Попов.