Треньорът на Локомотив София Димитър Васев заяви, че не е доволен от извлечените ползи от контролата с Видима-Раковски в Банско, спечелена с 2:1

„Добре, че постигнахме победа, но видях много малко от това, което предварително исках от футболистите и не знам причината къде е”, коментира наставникът на железничарите.

„Топлото време е обяснение за тази мудна игра, но предпочитам да бяхме тренирали, отколкото да играем този мач, защото не извлякохме нужната полза от тази среща, не така както искахме. При тренировка имам по-добър контакт с играчите.”

„Новите се стараят, оценката ми е добра, мисля, че ще свършат работа.”

„Мартин Камбуров е футболист на Локомотив и докато е наш играч, е нормално да изпълнява задълженията си. Ще разчитам на него. Ако има добра оферта, ще се съобразим.”

„Мисля, че Локомотив има нужда от нови попълнения в средата. В халфовата линия имаме много хора със сходни качества и функции, трябва ни нещо по-различно.”

„Калоян Караджинов го пуснах нарочно, за да усети игрова обстановка, да се почувства в мач, винаги е по-различно. Предварително знаех, че той не е готов да играе мач, така че пускането беше само за да поседи малко вътре.”

„Срещу Макаби Хайфа ще бъде една вече сериозна проверка, надявам се да изглеждаме по различен начин”, каза още Васев след мача с Видима.