Президентът на Литекс Трифон Попов благодари на феновете за подкрепата по време на мача срещу Рудар от квалификациите на Шампионската лига чрез официалния сайт на клуба и се извини за лошата организация на пропусквателния режим.

- Мнението ви за мача?
- Играта през първото полувреме ми хареса, макар че много изпуснахме. Не трябва в среща от евротурнирите да се правят толкова пропуски. Отдавам го на това, че двубоят бе първи, а стадионът - пълен. Не ми хареса началото на второто полувреме, когато необяснимо защо не се получаваше нищо.

- И вие май не очаквахте толкова публика?
- Очаквахме да имаме повече публика от срещите във вътрешното първенство, но наистина феновете този път бяха много. Искам от името на цялото ръководство официално да им се извиня за неуредиците около организацията преди мача. Както знаете, поставихме нови пропусквателни съоръжения заради изискванията на УЕФА. Трябваше да зи изпробваме. Обещаваме за следващия път организацията да бъде на много по-високо ниво. Надяваме се, че нашите интелигентни фенове ще ни разберат. Неуредиците около срещата с Рудар се дължат най-вече на това, че не бяхме свикнали да работим с новата система. Признавам, че организацията ни не беше на ниво и пак се извиняваме за това, че привържениците чакаха на опашки и влязоха със закъснение. Затова взехме решение следващия мач част от билетите за южната трибуна да се продават два дни по-рано във фенклуба, а другите на касите на стадиона. Феновете трябва да очакват и допълнителни изненади от нас.

- Публиката в Ловеч този път се представи много добре?
- Благодаря им. Много отдавна не бя виждал стадиона така пълен. Феновете създадоха невероятна атмосфера по трибуните, която изцяло бе от помощ на отбора. Това е бъдещето. Ние създадохме на привържениците добри условия, те ни отвърнаха със същото на срещата с Рудар. Особено на феновете в южната трибуна. Не си спомням на ловешки терен да е имало мексиканска вълна. Доскоро имаше само два отбора в България - Левски и ЦСКА. Ние сме млад тим. Целта ни е да привлечем запалянковци и на наша страна от всички крайща на България.