Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви след победата срещу Дъндолк, че футболистите са играли добре и са се забавлявали срещу ирландския си съперник

„Едно голямо благодаря на хората, които дойдоха да подкрепят отбора. Не мога да не бъда доволен от резултата. Направихме и някои грешки, но сме доволни от резултата. Футболистите играха добре и се забавляваха. По начина, по който играхме мненията ще са различни”, сподели наставникът.

„Аз винаги ще бъда недоволен, когато нашият отбор не е концентриран в определени моменти. Такива грешки ще бъдат отстранявани. Не може да не бъдем недоволни от настроението и добрите неща, които направиха нашите футболисти. Това е една малка стъпка, която направихме днес. Пропуските, които имаме в дефанзивен план и нереализираните създадени положения ще трябва да бъдат изчистени. Аз ще бъда винаги спокоен, когато виждам нашите футболисти концентрирани”, добави младият специалист.

„Няма да съм спокоен, когато виждам грешките в отбора. Очакванията към Левски винаги са големи и аз съм наясно с това. Опитвам се да внуша на нашите футболисти, че летвата ни е висока и ние трябва да я надскачаме във всеки мач. Поне с желанието си трябва да задоволяваме потребностите на феновете. В реванша задачата ще бъде да търсим победата”, допълни старши треньорът на Левски.

„Аз мисля, че хората идват на стадиона, за да гледат такъв футбол. Ще търсим този начин на игра, а дали ще се получи никой не може да гарантира. Аз лично очаквах да има толкова много фенове. Мисля, че феновете на Левски са жадни за добър футбол, а ние сме длъжни да отговаряме на това, което те искат. За мен бе много приятно, че отборът стоя като колектив добре. Мечтата на всеки един треньор е да има много футболисти, които се намират в добро състояние. Ние допускаме доста грешки. Ще продължим да работим, защото наистина допускаме грешки при статичните положения”, каза още Ясен Петров.