Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев коментира в ефира на Дарик радио жребият на неговия отбор, като изрази увереност в крайния успех, независимо от това, срещу кого от Клифтънвил и Цибалия ще се срещнат „червените”. Според специалиста, ако ЦСКА има амбиции в турнира не трябва да има проблеми в този кръг.

„Ако имаме амбициите да продължим по-нататък, трябва да бием тези отбори, който и да ни се падне, без да ги подценяваме. Ако не можем да бием тези отбори, няма какво да търсим в Европа. Приемаме ги нещата, каквито са и трябва да направим най-доброто”, заяви Дочев.

„Хърватският футбол е сравнително идентичен с нашия, с доста добри футболисти. Така че с хърватския отбор ще ни бъде по-трудно, отколкото със северноирландците”.

„Ще пратим съгледвачи, които ще гледат реванша, така ще можем да ги гледаме и двата отбора едновременно. Ще има и видеокамера, която ще заснеме мача, така че да няма изненади за нас”.

„Ние трябва да сме абсолютно концентрирани за този мач, без значение какъв ни е противникът, трябва да приемем мача сериозно и да го изиграем на високо ниво. Имаме една единствена цел и тя е продължаване по-нататък”.

„Ще имаме две контроли – за 22-ри още нямаме противник, иначе на 18-и ще играем на Царско село срещу Ком-Миньор. За 22-и по всяка вероятност ще бъде отбор от Гърция”, завърши Дочев.