„За мен резултатът на този етап няма значение, но е важно да се побеждава”, каза треньорът на Славия Емил Велев след победата с 6:0 над Спортист Своге в контрола.

„В края на подготовката сме и се насъбра доста умора в момчетата. Както видяхте, много хора взеха участие в този мач, имаше и хубави неща”.

„Опитахме нещата, които сме ги тренирали досега, да ги направим в мача. Донякъде се получиха, донякъде има неща, които да се поправят.”

„До някаква степен е избистрен съставът, но до последния момент не може да се каже кой ще излезе. Горе-долу около защитата и халфовата линия на 1-2 поста имам яснота, на останалите места ще се решава кой да играе непосредствено преди мача.”

„Израелецът дойде при нас преди 2-3 дни. На една седмица подготовка е, той даже нямаше никаква основа, виждаше се, че той е малко по-изморен, опитваше се да играе с топката. И следобед ще вземе участие в мача и тогава ще се решим дали ще остане.”

„Естествено, че чакаме нови. Знаем че Жуниор евентуално няма да се присъедини към нас, така че ще търсим на негово място да вземем и нападател. Мисля, че в защитата ще има необходимост от още един мач и да се надяваме да сме напълно комплектовани до началото на първенството”, добави Велев.