Българският национал и капитан на Астън Вила Стилиян Петров успокои феновете на бирмингамци, че до началото на сезона във Висшата лига, клубът ще бъде подсилен от нови попълнения.

До този момент мениджърът на Вила Мартин О’Нийл не е направил нито един трансфер, но българинът вярва, че това няма да се окаже решаващо за представянето на тима в първенството. Астън Вила е единственият тим от първите осем в Премиършип, който до този момент няма привлечен нито един футболист.

„Не мисля, че това е проблем, защото всички знаем, че мениджърът ни ще направи всичко което трябва в последните три или четири дни. Сигурен съм, че той и собственикът ни, който гледа тренировката ни миналата седмица, работят здраво по привличането на нови футболисти”, коментира Петров.

„Убеден съм, че ще се подсилим преди началото на сезона, защото и двамата имат големи амбиции. Те искат да изкачат този клуб още по-напред и със сигурност ще има нови попълнения.”

„Ако привлечем футболисти от същата класа, както през миналата година, когато взехме Ричард Дън, Джеймс Колинс и Стивън Уорнък, ще бъдем наистина доволни. Влиянието, което оказаха на отбора ни беше наистина огромно. Ако можем да вземем подобни играчи отново ще бъдем много доволни”, каза още българинът.