Майката на бебето на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е сервитьорка от Лос Анджелис, тръби вестник „Мирър”.

Информацията на жълтото издание се базира на приятел на Роналдо, който е бил заедно с него по време на миналогодишната му ваканция в ЛА.

Роналдо е спал със сервитьорката само една нощ и не е имал никакви сериозни намерения, разкрива приятелят на португалския национал.

Кристиано дори едвам се е навил да си остави телефона на правилата секс с него сервитьорка, тъй като не е имал намерение да се вижда отново с нея. Само, че преди четири месеца тя му се е обадила да му съобщи, че ще става баща. В началото Роналдо не е искал да повярва, че това му се случва, но все пак е решил, че ще гледа детето и ще го признае, за да не се стига до съдилища и да се опетнява името му.

Разбира се Кристиано е искал веднага след раждането да бъде направен тест за бащинство, който е доказал, че той е бащата на момчето.

Звездата на Реал Мадрид плати умопомрачителните 10 милиона паунда на майката на своето дете, за да купи мълчанието й.

Все пак в повечето световни медии се появи информацията, че майката на детето на Роналдо се казва Долорес. В момента те са на почивка в Алгарве, а сестрата на Кристиано – Катя помага на двамата в отглеждането на малкото момче.