Последната контрола от подтоговката на Славия в Банско, срещу третодивизионния Сливнишки герой, завърши 0:0. Старши треньорът на „белите” Емил Велев бе заложил на всичките си млади състезатели, които се подготвяха с тима по време н а лагера.

Отборът на Венци Рангелов започна много активно двубоя, като още в първата минута Парасков направи 100-процентов пропуск пред вратата на Зарев. След началните 15 минути на натиск от страна на Сливнишки герой, дойде и първото положение за Славия в мача, като след хубаво центриране на Георгиев в наказателното поле, израелският футболист Том Маншров, който все още е на пробен период, засече, но топката излезе над гредата. През второто полувреме младите играчи на Емил Велев създадоха куп положения, но така и не успяха да реализират, заради липса на опит.

Славия: Зарев, Рангелов-к, Карасинкеров, Богданов, Мартинов, Павлов, Мечев, Георгиев, Маншров (54` Дениран), Ахмед, Огнянов;

Сливнишки герой: Димитров, Величков, Миланов, Спахиев, Маринов, Нацев, Георгиев, Кочилов, Бочев, Григоров, Парасков;

С тази контрола Славия приключва лагера си и утре се прибира в София. Следващата проверка на „белите” е на 22 юли срещу Макаби Хайфа.