Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов определи като цел на „червените” за предстоящия сезон и шампионската титла, и влизането в Лига Европа.

„Всичко ни е цел,” отбеляза Борисов след победата в контрола над Ком-Миньор. „Само двама нови играха днес, но съм доволен. Все пак, и Тонев например, и той е ново попълнение за този сезон.”

Босът на ЦСКА отрече да има напрежение около цените на билетите:„Аз не знам къде са нервни нещата за цени на билетите. Мисля, че направихме достатъчно отстъпки за карти. В момента картите са 58 лева, което включва целия шампионат, Купата на България, и предварителните кръгове на Лига Европа, около 20 мача. Не ми се смята, но е около 2 лева и нещо според мен.”

Относно новия стадион, който очакват всички „армейски” фенове, Борисов заяви:„Чакаме да мине август месец, и септември започваме наново. Новият стадион се проектира, идейният проект не спира, септември месец ще бъде готов като конкретизиран проект. Ремонтът на Панчарево не знам кога ще свърши. Аз не съм забранил да се ходи на Панчарево, можете да дойдете и да видите докъде е работата. Смятаме да се преместим съвсем скоро на Панчарево, но юношеската школа ще си остане тук.”