Почивен полуден даде на възпитаниците си старши треньорът на Берое Илиян Илиев в понеделник. Сутринта някои играчи посетиха град Целие, където се отдадоха на разходка и шопинг. Тези, които предпочетоха да останат в хотела пък успяха да релаксират след тежките занимания и да се наспят до късно. Следобед от 18 часа бе проведено едно занимание, като в последните два дни тимът се готви при по-хладно време.

В началото на днешната тренировка Илиан Илиев обясни на играчите си какво е видял от срещата на бъдещият съперник на Берое в евротурнирите Рапид Виена с Вакер Инсбрук, разказва beroe.eu.

Отделно от основната група тренираха Здравко Илиев, който още има отток, след като бе ударен лошо на мача със Славен Белупо, както и Георги Божанов, който изпитва болки. Занимание днес не проведе Диан Генчев, който е получил разтежение на срещата със Славен Белупо. След завръщането на отбора в България той ще премине по-обстойни прегледи.

Във вторник футболистите ще проведат тренировка сутринта, а следобед на терена край хотел Рогла ще се изиграе и последната контрола на словенска земя срещу Апоел Акко (Акре, Израел).

Берое се прибира в България в сряда, като за същия ден имат и насрочена тренировка в Стара Загора. Четвъртък и петък ще бъдат почивни дни за футболистите, а подготовката за срещата с Рапид Виена ще започне в събота следобед.