Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви след загубата от Олимпиакос Никозия, че отборът е играл много слабо и е направил трагичен резултат.

„Играха много слабо и направихме един трагичен резултат. Дано това ни е обеца на ухото. Не мисля, че отборът изглежда неподготвен за първенството. Мисля, че отборът ще бъде с друго лице във вторник”, сподели спортният директор на ЦСКА.

„Съжалявам много, че феновете видяха това лице на отбора. Аз най-малко искам тимът да губи. Вярвам в момчетата, които са отбора, защото имат качества. От един мач не може да се правят изводи”, добави шефът в „армейския” клуб.

„Трябва малко време, но в ЦСКА никога няма такова и още в следващия мач трябва да покажем това, което трябва. Видях желание за игра във футболистите. Мисля, че Акуаро стои добре, докато на другите нови попълнения ще им трябва време. Добър нападател не се намира лесно, а всички добри нападатели са с договори”, допълни Костадинов.

„Ще тушираме напрежението с победа и добра игра в следващия мач. Мисля, че феновете започнаха да освиркват отбора още след 20-та минута, което е малко странно за мен, но това е тяхно право. Феновете е важно да подкрепят отбора в тежките моменти”, каза още Емил Костадинов.