Бившият футболист на Славия Мартин Кавдански ще играе в Локомотив Пд през следващите два сезона, научи Гонг. Името на защитника започна да се спряга за трансфер на „Лаута” още в края на миналия сезон. След като не успя да си уреди трансфер в чужбина, бранителят се присъедини към „черно-белите” едва седмица преди старта на шампионата.

Освен Кавдански, договори с Локо Пд подписаха още пет нови попълнения. Дошлите на проби през миналата седмица - защитникът Джереми Родригес и нападателят Басил дьо Карвальо, парафираха с пловдивчани за една година.

Братът на Юнес Бенжелюн – Самир, също се обвърза с Локомотив, но за две години. Така френската колония на „Лаута” се увеличи сериозно и вече наброява четирима души.

Най-дълги договори подписаха привлечените от Марица Пд млади надежди Пламен Крачунов и Цветан Йотов. Двамата се обвързаха с „черно-белите” за следващите 3 сезона.

По този начин в Локо Пд могат да се похвалят с може би най-мащабната селекция през летния трансферен прозорец. Освен шестимата, „смърфовете” взеха още Христо Златински, Мартин Керчев, Емил Аргиров и Себастиан Лучини. Към тях може да прибавим и юношите на клуба Георги Петров – Геша и Ивайло Герджиков.

Пълният състав, на който Христо Бонев ще разчита през новото първенство ще бъде представен на привържениците на Локо Пд преди последната контрола срещу Марица. Двубоят е в понеделник от 18 часа на „Лаута”.