Капитанът на Жилина Роберт Йеж и голмайсторът Майтан се обединиха около мнението, че отборът им е трябвало да вкара поне още един гол срещу Литекс. Двата тима завършиха 1:1 в мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига в Ловеч.

„Доволен съм, защото имахме много добри възможности, заяви Йеж. От друга страна съм и много разочарован, че не вкарахме втори гол. Срамота е. Все пак 1:1 е добър резултат.”

„Миналата година направихме същия резултат и като гости на Партизан, но не продължихме, припомни капитанът. Сега трябва да направим всичко възможно, за да продължим.” Жилина направи 1:1 в Белград, но на реванша загуби с 0:2 от Партизан.

Голмайсторът на Жилина Майтан също като Йеж отбеляза, че тимът му е трябвало да вкара и втори гол, но призна класата на Литекс: „Стана труден мач. Литекс има много бързи и технични играчи, които играят добре един на един. Ние обаче работихме много здраво и благодарение на това успяхме да постигнем добър резултат. Той е много важен, за да се представим добре и на реванша.”