Папараци успяха да влошат лятната почивка на ималият честта да бъде кондиционен треньор на Манчестър Юнайтед за няколко часа през март актьор Джеймс Кордън.

Комикът е на почивка в Лос Анжелис, но в таблоидите на Острова се появиха снимки, акцентиращи върху солидното шкембе на Кордън, който под жарките лъчи на калифорнийското слънце се прибира от плажа гол до кръста.

Любопитен факт в случая е, че актьорът, който преди началото на Мондиал 2010 изпя с рапъра Дизи Раскал песента „Shout for England” („Викай за Англия”), е обут с шорти на италианския гранд Интер.

Припомняме, че през последната година Джеймс Кордън имаше няколко сериозни допирни точки с футбола. Освен, че изпя хита в подкрепа на Англия за участието на Световното първенство в Южна Африка, той нашумя и с два атрактивни клипа свързани с най-популярната игра в света.

Първо Кордън влезе в ролята на кондиционен треньор на Манчестър Юнайтед, за да надъха Уейн Рууни и компания за финала за Купата на лигата срещу Астън Вила през март, а няколко дни след това се появи и в телевизионна реклама, в която негова гей-половинка бе не кой да е, а Дейвид Бекъм.

Клипът с тренировката на Юнайтед под ръководството на Джеймс Кордън можете да видите тук, рекламата с Бекъм - тук, а снимките, заради които в Англия го обявиха за твърде закръглен - тук.