Контролна среща с Ботев Враца уреди ЦСКА. Мачът ще се играе утре от 18:30 часа на стадион „Българска армия”. За проверката намекна Павел Дочев още на пресконференцията след загубата от Черноморец. Днес окончателно бе договорен спарингът.

В мача Дочев ще използва комбиниран състав от неиграли футболисти от представителния отбор и обещаващи таланти от ДЮШ на „червените”. По този начин специалистът ще иска да види качествата и на подрастващите играчи от школата на ЦСКА.

Съществува обаче вариант Павел Дочев да затвори контролата за фенове и журналисти. Очаква се до утре да стане ясно дали проверката ще бъде открита или не. Причината за подобно решение може да се крие в осигуряването на спокойствие на отбора в този мач предвид негативните резултати в последно време и напрежението, което се насъбра около ЦСКА.

Възможността мачът да е при закрити врата обаче е по-малка от вероятността на трибуните да бъде все пак допусната публика.

„До утре по обяд ще съм наясно кои футболисти ще пусна в този мач. Ще решим дали двубоят ще е при закрити врата или не”, коментира за Гонг Дочев.