Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че „сините” очакват още един нов играч. Гонзо също така призна, че Гара Дембеле е по-добър от него.

„Левски бе по-добрият отбор и заслужено спечели. Който показва добра игра, той играе. Левски не е отбор от 11 човека. Радвам се, че лошата серия свърши, а Локомотив София се отърва с малко”, сподели спортният директор.

„Надявам се Гара Дембеле да продължи по същия начин. Той затова е взет и се справя по най-добрия начин. Едва втори кръг е и е рано да се правят изводи. Играчите показват добра игра и радват хората. Почти всичко е уговорено. Той ще бъде ново попълнение”, добави единият от шефовете в Левски.

„Чакаме още едно ново попълнение. Левски притежава добра класа. Аз се радвам за Гара. Аз съм директор на Левски и отговарям за всички футболисти и съм щастлив за всички, когато играят добре. Телкийски и Топузаков искаха да отидат в Израел, а аз дадох моето разрешение”, допълни Гонзо.

„Ако те се договорят, ще бъдат собственост на друг отбор. Те са легенди в новата история на Левски. Ние ги пускаме да играят в друг отбор. Няма да търсим трансферна сума. Това ще бъде жест от нашата страна затова, което са направили за отбора. Тази вечер е позволено на играчите да правят, каквото искат”, каза още спортният директор на Левски.

„Никога не правя анализ на някои футболист, но съм доволен от игралите днес. Тези положителни емоции ни дават самочувствие. Държим футболистите на земята. Левски има още по-голям потенциал от този, който показваме до този момент. Очакваме победа срещу Черноморец. Гара Дембеле е по-добър от мен”, каза още Георги Иванов.