Президентът на Видима-Раковски Ярослав Дончев разкри, че футболистите от отбора ще получат допълнителни премии, ако не допуснат загуба в домакинството на ЦСКА от третия кръг на "А" група.

Севлиевци приемат вицешампионите на 14 август (събота) от 18.00 часа, а след първите два кръга от шампионата новакът в елита е без поражение след 1:1 на собствен терен срещу Локомотив Пловдив и успех с 2:1 като гост на Академик София.

"Смятам, че играчите ще останат доволни при евентуален успех срещу ЦСКА, тъй като фирма от Севлиево, с която си партнираме от известно време, предоставя допълнителна премия при победа или равен с "червените". Остава само момчетата да си заслужат бонусите", заяви Дончев.

Той е категоричен, че клубът е финансово стабилен, въпреки трудната икономическа ситуация в страната.

"Изчистили сме старите си задължения. Правим всичко необходимо да плащаме редовно заплатите, за да може футболистите да мислят само и единствено за изявите си на терена. Ситуацията е трудна за всички клубове в България и при нас нещата не са по-различни. Планираме бюджета така, че да завършим нормално първенството, без сътресения. Разчитаме на обединените усилия на ръководството, местния бизнес и Община Севлиево. Аз съм оптимист и смятам, че за футбола в Севлиево предстоят добри дни", каза още президентът на Видима-Раковски.