Изпълнителният директор на Миньор Перник Пламен Атанасов заяви, че е малка вероятността Румен Трифонов да се върне в отбора, като клубът иска от ЦСКА да си изплатят дължимата им сума.

„На заседанието на Арбитражния съд към БФС беше разгледана исковата ни молба по отношение нашите претенции за не плащането на ЦСКА по договора ни за покупко-продажба на Румен Трифонов”, сподели един от шефовете в Миньор Перник.

„Бяха разгледани нашите документи и тези на ЦСКА. Те не успяха да докажат нищо. От ЦСКА признаха, че има забавяне и закъснение. С наше съгласие съдът последно им даде краен срок за плащане 30 август и тогава ще бъде връчено и решението на Арбитражния съд”, добави изпълнителният директор на Миньор Перник.

„Договорът ни за покупко-продажба е за 140 хиляди лева и разноските по делото. Ако тази сума не постъпи при нас до края на август, ще се обърнем към Дисциплинарната комисия, която трябва да наложи съответните санкции според правилника. Ние искаме да ги задължат да ни платят сумата. Звучи добре Румен Трифонов да се върне в Миньор Перник, но това е малко вероятно”, каза още Пламен Атанасов.