Босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов до броени часове ще вземат решение относно бъдещето на старши треньора Павел Дочев. На този етап те са на мнение, че трябва да се вземат изключително крайни мерки след поредната издънка на „червените”. В този момент кредитът на доверие към Дочев е сведен до минимум. Нищо чудно утре ЦСКА да осъмне с нов треньор.

Ситуацията в клуба обаче е такава, че единственият готов заместник е почетният президент Димитър Пенев. Напълно е възможно Пената за пореден път да изведе отбора срещу ТНС в мача от Лига Европа. Ако се стигне до този вариант, то ЦСКА ще бъде в изключително абсурдната ситуация - да бъде воден от настоящ почетен президент.

Димитър Борисов потвърди пред Гонг, че трябва да вземат някакви мерки и прибягването до вариант, който на него лично не му допада, е наложителен в така създалата се ситуация.

Той изрази своето опасение, че евентуалното оставане на Павел Дочев в ЦСКА, ще доведе до непоправими последици, както в първенството, така и в мачовете от Европа.

Очаквайте подробности!