Футболистите на ЦСКА излязоха със специално обръщение към феновете, публикувано в официалния сайт на клуба.

Гонг публикува текста без редакторска намеса:

От името на целия отбор на ЦСКА, искаме да се обърнем към нашата вярна публика, с призив да бъдем за по реден път заедно на стадиона в Четвъртък. Да изиграем най-важния мач на ЦСКА за годината!!!

Съзнаваме болката, която е донесло слабото начало на сезона, защото както всички вас и ние живеем с нея. Вие сте били с нас в редица тежки мигове, подкрепяли сте ни, вдигали сте духа ни, стъписвали сте противника в най-решителните моменти. Моментът сега е не по-малко тежък. Точно сега, повече от всякога, се нуждаем от вашата подкрепа, от единството между нас. Защото най-значимите си успехи, ЦСКА е постигал в мигове на непоклатимо единство между всеки един футболист от отбора и 12-тия ни играч – публиката, която в не малко случаи е накланяла везните в наша полза.

Още в зората на българската история, Хан Кубрат е показал на синовете си колко важно е единството за успеха, за победата, за живота. Нека още веднъж, както десетки пъти до сега, последваме светлия пример на Хан Кубрат и заедно, като едно, влезнем в тази решителна за всички ни, за ЦСКА, битка!!!

Нищо не е загубено и ние гарантираме, че в четвъртък вечер ще оставим сърцата си на терена и ще излезем с чест от тази битка и с вашата неоценима подкрепа, с високо вдигната глава, ще докажем, че ЦСКА е над всичко.

ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ