Президентът на Локомотив Пловдив Коко Динев заяви пред медиите след поражението от Славия с 1:2 в София, че неговият отбор е играл добре през цялото време. Босът на „смърфовете” изказа недоволството си от свирката на главния рефер Николай Йорданов. Съдията отсъди спорна дузпа в края на първото полувреме, с която „белите” се върнаха в двубоя.

На въпрос пък дали Локо Пд си е върнал за Славия, за оставането си в А група през миналия сезон, Динев заяви, че „това ще го връщат, когато Славия дойде да гостува на „Лаута”. Миналата година, именно след победа над столичани, „смърфовете” се спасиха от изпадане в Б група.

Динев коментира още и съдията Николай Йорданов. „Много смешен съдия. Ние тичаме, даваме си парите, ходим да правим стадиони. А тоя смешник си… За мен това е обида за българския футбол.  Но няма да предприема постъпки за жалба. Няма да се промени нищо. Такива реферски намеси няма да го откажат от футбола.”

„Първото полувреме бяхме попарени от тази дузпа, а през второто полувреме не успяхе да се върнем в мача”, каза още Динев.