Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от показаното от неговите играчи след успеха с 3:0 над Уест Хем. Шотландският спец похвали своите играчи най-много за колективната игра при успеха в мача от 3-ия кръг във Висшата лига.

„Представихме се много, много добре. Владеехме топката доста, а можехме да вкараме и още голове. Но така се случва почти винаги когато с първия гол си отвориш играта. Трябваше да почакаме известно време докато падне първото попадение. Показахме търпение и заслужено поведохме”, коментира Фъргюсън пред ESPN.

Сър Алекс се изказа ласкаво за гола, който отбеляза Нани, като не пропусна да похвали и Уейн Рууни. Английският национал се разписа за първи път от март насам. „Рууни се наслаждаваше на играта си. Той бе пълен с енергия, а това бе добре, тъй като той не получаваше много игрово време в последните месеци. Днес започна да прилича на себе си.”

„Много се представихме като цяло. Всеки искаше топката, опитваха се да подават, да се движат. Много добро колективно представяне”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.