Три дни преди първата евроквалификация на националния отбор по футбол срещу Англия, мобилният оператор М-Тел стана официален спонсор на представителния тим на страната ни. Договорът бе подписан на Националния стадион „Васил Левски” между президента на БФС Борислав Михайлов и изпълнителния директор на оператора Андреас Майерхофер. Срокът на контракта е за две години – до края на евроквалификационната кампания.

„За мен е огромна чест, че М-Тел подкрепя българския национален отбор по футбол. Смятам, че днес направихме голяма крачка за развитие на българския футбол, която е в контекста на последователната ни политика в подкрепа на спорта в страната”, заяви Майерхофер по време на церемонията.

„Изключително щастлив съм от подписването на договора. С него се чувстваме по-сигурни. БФС е единствената спортна организация, която е на самоиздръжка. За нас е важно да имаме подкрепата на такива партньори, за да можем да предоставим необходимите условия на националния отбор да се готви по най-добрия начин. Надявам се с това спонсорство най-накрая да счупим каръка и да направим всичко възможно в тази тежка квалификационна група, отборът да се класира на Европейското първенство през 2012 година”, каза от своя страна Боби Михайлов.

Шефът на мобилния оператор подари на президента на БФС един от най-новите и популярни смартфони, докато Михайлов върна жеста с вратарски ръкавици и фланелка с №1.