Магазинерка от Айтос спечели 40 000 лв. от лото играта Еврошанс още с първия фиш, който попълва. Щастливката никога преди не била опитвала късмета си в лото игри. Разказва за себе си, че най-голяма опора винаги са били синовете й. „Имам прекрасни момчета, на 26 и 22 години са. Винаги си помагат и се подкрепят, пък ние с баща им се радваме за това” – разказва късметлийката.

„Малкият ми син играе ЕВРОШАНС от около три месеца и вече има няколко печалби. Той е причината и аз да пусна фиш. След като ми обясни как се играе, реших да опитам. Написах числата върху капак от кутия за цигари, а той отиде да пусне фиша. После забравих за това. Привечер малкият се прибрал и веднага проверил фиша в сайта на играта. „Я ела да видиш нещо, ми казва. Отивам и не мога да разбера, шега ли е, или не.”

„Първо се обадих на брат ми, после и на големият син. Малко по малко всички разбраха. Почерпих колежките в магазина, където работя, а те как се радваха за мен, чудо беше.”

На въпроса за какво смята да похарчи спечелената сума щастливката отговаря – „Решила съм, разделям сумата по равно на двамата ми сина, пък те каквото решат. Големият сватба ще вдига, дано скоро и малкият. Няма да отидат за глупости, сигурна съм в момчетата си.”

Късметлийският фиш е за пет поредни тегления с отбелязани 9 числа. Залогът за едно теглене магазинерката решила да бъде 1 лв. Коефициентът за познати 9 при отбелязани 9 числа в е 40 000, което определя печалбата от точно 40 000 лв.