Отборите на Байерн Мюнхен и Вердер Бремен не успяха да си отбележат гол в мач от третия кръг на немската Бундеслига. Двата тима завършиха 0:0 в среща, която се игра на Алианц Арена.

Въпреки изпълненият със сериозен заряд мач, зрителите на съоръжението, а и пред телевизорите, не успяха да се насладят на попадения, което пък от своя страна остави и двата тима в средата на таблицата в Германия.

През първото полувреме домакините бяха доста по-активният тим в срещата. На няколко пъти Франк Рибери излиза на добра позиция, но така и не намери мрежата на „бременските музиканти”. В32-та минута обаче Марко Марин можеше да се окаже първи голмайстор в мача, но неговият удар бе спасен от вратаря на Бйерн – Бут.

След почивката двата тима продължиха мача, при това в още по-сериозно темпо, но попадения така и не дойдоха. За съжаление и на двамата треньори дори и техните смени не дадоха резултат. Ивица Олич съотвери едно от най-опасните положения, но и то остана неоползотворено. 

В крайна сметка, след този двубой Байерн заема 11-о място с едва четири точки от началото на шампионата, Вердер Бремен е със същия точков актив, но една позиция над шампиона на Германия. Лидер е Хофенхайм с пълен актив от точки.