Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви след победата над Гент, че отборът е успял да обърне резултата благодарение на характера на отбора.

„Успяхме да обърнем резултата благодарение на характера на отбора, на всеки един футболист. Показахме, че наистина сме отбор, който играе задружно. Знаехме как играе Гент и не ни изненадаха с нищо”, сподели Гонзо.

„Може би допуснахме леки голове и излязохме победител в тази битка. След всяка една трудна ситуация израстваме. Поздравявам момчетата и невероятната публика. Нашата цел е да станем шампиони. Влязохме в групите на Лига Европа и ще бъде бонус, ако излезем”, добави спортният директор на Левски.

„Нашата далечна цел е да атакуваме Шампионска лига. Ще направим всичко възможно да излезем от групата и да играем достойно. Отборът се гради за всички цели, които имаме. Ние искаме от футболисти да играят във всеки един мач за победа. Сега сме под еуфория и гледаме позитивните неща”, каза още Гонзо.

„Сега позитивните са повече от негативните. Защитата днес игра на добро ниво. Истинското лице на Левски ще го видим след Нова година. Ние тепърва градим отбор. Футболистите още не са показали потенциала си като отбор. Ние разчитаме на колективния стил на игра. Гара Дембеле свърши по перфектен начин работата си”, завърши Георги Иванов.