От Левски благодариха на феновете на тима за подкрепата и препълнения стадион при победата с 3:2 над Гент в среща от Лига Европа чрез декларация в официалния сайт на тима.

Ето и целият текст на декларацията:

„Ръководството на ПФК Левски изказва специални благодарности на запалянковците, изпълнили за пореден път стадион „Георги Аспарухов”.

Инфарктният развой на срещата с Гент и заслужения успех над безспорно класния съперник бе непостижима цел без вас - нашите фенове. Привърженици отдавна извисили се на европейския пиедестал, които се раздадоха безрезервно във всеки един момент от двубоя. За футболистите и спортно-техническия щаб е огромен плюс и мотивация да се знае, че зад тях има постоянна подкрепа генерираща положителен заряд и енергия, трансформиращи се в огромна доза воля за успех.

Ние - ръководителите на клуба, сме наясно, че Левски и публика са едно неразделно цяло. Затова сме щастливи и горди, че можем да ви доставим подобни положителни емоции. Заедно вървим напред. Процес, който започна още през миналия сезон, когато хората на трибуните не се отказаха въпреки неуспехите. И заедно с отбора преминахме през толкова много трудни моменти. Заедно страдахме, а сега заедно се радваме. За нас е удоволствие да знаем, че „пак сърцата ще са пълни, пак стадионът ще е син..." и се надяваме така да бъде и до края на сезона, за да бъдем свидетели и участници в още подобни сини вечери.

Още веднъж - поклон пред невероятните фенове в синьо. Само Левски!

ПФК Левски”