Защитникът Веселин Минев направи поредния силен мач с екипа на Левски. Левият бек бе щастлив, че отборът обърна с игра и характер развоя на мача с белгийския Гент.

„Показахме за пореден път, че на собствен терен играем силно” - сподели Веско Минев - „Съперникът имаше един удар отдалеч, някакъв карамбол в наказателното поле. Вкараха ни два бих казал смешни гола. Радващо е, че на два пъти се връщахме в мача и накрая намерихме сили да стигнем до победата. Силен мач за нашия тим, според мен. Не мисля, че сме били в ада, мачът с АИК го доказа, че сме свикнали да правим обрати. Това си повтаряхме на терена, че има време и радващо е, че стигнахме до победата.”

Веско Минев, както и съотборниците му, не пропусна да благодари на публиката за подкрепата й.

„Трябва да благодарим на публиката, сигурен е Веско. Тя бе основен фактор да обърнем резултата.Благодарим й от цялото си сърце всички.”

Националът не знае на какво се дължи коренната промяна в Левски в сравнение с миналото първенство.

„Взеха се точните хора за точните места, сподела Минев. Треньорското ръководство има своя дял в промяната.Сработихме се. Ще продължим да се сработваме още по- добре. Какво се казва намерихме ваксата.”

Много се говори за евентуален трансфер на защитника в отбор от чужбина. Дори често се споменава, че на „Георги Аспарухов” има емисари, които го гледат. Дали Веско би направил трансфер на всяка цена?

„На всяка цена няма нищо в този живот” - сподели Веско - „Ставам на 30 години след месец. Надявам се, ако продължа да играя силно и ръководството ме пусне при оферта, ще съм щастлив да изляза да играя някъде навън.”

Левият бек е реалист по отношение на предстоящото, което има да се случва в групата на Левски в Лига Европа, въпреки че отборът води в класирането.

„Все пак не сме фаворити ние” - сподели Минев - „Има много силни отбори като Спортинг и Лил. Каквото можем да измъкнем ще е добре за нас. След като завърши мача с Гент, чувствам едно облекчение. Радостен съм, чувството е много хубаво. В отбора ни има много силни характери, след като обръщаме вече няколко мача. Срещу силни отбори без характери не може да се обръщат мачове. Сега ще почиваме и после се стягаме за Варна.”