Двама от най- добрите играчи на Левски тренираха на облекчен режим на съботната тренировка на „сините”. Гара Дембеле и Веселин Минев имат здравословни проблеми от мача с Гент и старши треньорът Ясен Петров не ги натовари в заниманието наравно с останалите.

Веско Минев навъртя определен брой обиколки на терена, където отбора тренира, а след това догледа заниманието на съотборниците му. В един момент той тичаше заедно с Дембеле, но французина го караше по- леко и също в един момент спря да тича, но пък продължи да се занимава сам с топка.

Старши треньорът Ясен Петров проведе няколко минутен разговор с голмайстора на Левски, след което Дембеле продължи тренировката си. Днес французинът мина медицински прегледи, след като имаше оплаквания от мача с Гент. Резултатите показват, че Гара няма сериозна контузия и може да играе срещу Черно море.

След утрешната тренировка треньорския щаб ще реши кои футболисти ще включи в групата за мача в понеделник във Варна.

Христо Йовов тренира на облекчен режим, като игра и джитбол с Георги Иванов.

Иво Иванов и Йордан Милиев отново ще си партнират в центъра на защитата, след като на Данчо му изтече наказанието за мача с Гент. Двамата бяха в един отбор на джитбол игра, но по традиция загубиха.

Част от юношеският отбор на Вектра Пловдив изгледа заниманието на „сините”, след като преди това пловдивския тим игра срещу връстниците си от Левски и загуби с 1:4. Някои от момчетата дори се снимаха с „бившия пловдивчанин” Гара Дембеле, с Георги Петков и някои от другите звезди на Левски.

Левски ще проведе в неделя закрита тренировка в София , след което ще замине за Варна, където в понеделник от 16 часа е мача с Черно море.