Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели призна, че е фен на Милан и освен това заяви, че не е впечатлен от живота в Англия.

В момента острието е в Италия за реабилитация, след като претърпя операция на коляното, която ще го извади от игра за шест седмици.

"Доволен съм, че напуснах Интер, но дойдох в Манчестър да играя. Ако търсех най-хубавата къща в света, нямаше да дойда в Англия", сподели младият играч.

Преди да влезе в центъра за операции, Балотели викаше "Форца Милан" през прозореца на болницата. "Какво лошо има в това?", запита бившият играч на Интер.

"Казах, че Интер са по-силен тим, но ако харесвам Милан, какво мога да направя по въпроса? Дали ми е било тежко да играя за Интер, след като съм фен на Милан? Не, дължа почти всичко на Интер и прекарах някои фантастични години там. Моуриньо ми се обади преди да премина в Сити. Питайте него дали ме е искал в Реал Мадрид. Веднъж ми каза, че съм толкова добър, че съм му трябвал само за двайсетина минути на мач. Ако можех да върна времето назад нямаше да направя три неща. Нямаше да си хвърля фланелката на земята в мача с Барселона, нямаше да отвръщам на феновете и нямаше да си губя времето с глупави момичета, които ме използват за слава. Предпочитам да съм сам, отколкото с такива безмозъчни хора", продължи с признанията острието.

"Предполагам, че и аз съм глупав, след като продължавам да намирам такива момичета", каза още тъмнокожият играч. Мелиса Кастаньоли, която се смяташе за приятелка на играча, обяви публично по телевизията, че го зарязва.

"Тя никога не ми е била приятелка. Всеки се опитва да ме използва за слава, за да бъде във вестниците. Имам си приятелка, за която ми пука, но никога няма да ви кажа името й", завърши скандалният италианец.