Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски сподели след победата с 2:0 над Монтана, че най-важното в случая са трите спечелени точки. Наставникът е оптимист за следващите мачове на „червените”, но и уточни, че досега в кариерата си никога не е имал толкова много контузени футболисти.

„Честитя и на двата отбора и на нашите футболисти, най-важното е, че взехме трите точки. Мисля, че ще играем по-добре в следващите мачове. Не съм доволен от играта, защото ЦСКА може да играе много по-добре. Още не мога да кажа за контузиите, за първи път ми се случва в моята кариера да има толкова много контузени. Не искам да говоря за проблемите, мисля, че след паузата, която предстои, поне 2-3 футболисти ще се върнат в строя. Никога досега не съм имал толкова много контузени играчи. Има много контузени играчи. Еспозито и Грило не играха дълго време, сега се появиха в 2-3 мача и отново са с травми. Трябва да се направи един дълбок анализ на този проблем. Този анализ обаче не се прави сега, а на полусезона.”, сподели Йовановски.

По време на мача травми получиха Грило и Еспозито.

Гьоре Йовановски не пожела да коментира съдията на двубоя Ахмед Ахмед, но все пак добави: „Във всеки мач трябва да излизаме за победа, имаме 5 дни и мисля, че ще са достатъчни за възстановяването на играчите. Надявам се феновете да са доволни след мача с Порто. Имаме време, ще гледаме и мачове на съперника.”

„Порто е един отбор, Монтана е друг. Винаги съм бил оптимист и искам да видя по-добра игра. Искам манталитетът на футболистите да се промени, но това не става за месец и половина.”

„Познавам качествата на Мишел Платини и ще бъда много търпелив спрямо него. Мисля, че ще имаме полза от него. Мисля, че не играч толкова лошо в този мач, смятам, че може и по-добре”, завърши Йовановски.

 

--------------

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg