Спортният директор на Левски Георги Иванов коментира пред Гонг очакванията си преди гостуването на „сините” в Лисабон срещу Спортинг. „Спокойни сме, но знаем, че ни очаква тежък мач. Както и да свърши ние няма да правим трагедии от него. За нас е изключително важно да се представим достойно. Ако покажем добра игра и потенциала, който Левски има, сигурен съм, че няма да загубим”, заяви Георги Иванов.

Легендарният нападател на „сините” коментира и информациите за проблеми в състава на Спортинг. „Това е нож с две остриета. Когато човек е поставен под напрежение, може да бъде много опасен. От друга страна те ще бъдат нервни, защото трябва да спечелят на всяка цена, а за нас победата не е задължителна. Отиваме да играем футбол. Това го казах на футболистите и преди мача с Гент. След срещата искам да са горди с това, което са показали. Не трябва да мислят за резултата, а да се раздадат напълно, защото тогава идват и успехите. Треньорският щаб е подготвен за мача със Спортинг. Изгледахме доста техни срещи, а и ги наблюдавахме на живо. Спортинг наистина е един много добър отбор. Трябва да дадем най-доброто от себе си. Да противодействаме по най-добрия начин. Трябва да покажем във фаза атака това, което показаха до този момент”, продължи Гонзо.

„Казах и в предното си интервю, че големите очаквания могат да ни попречат. Всички мислят, че като сме в подем трябва да бием всичко наред. Точно това е причината да кажа, че ние вече постигнахме целта си. Ако излезем от групата, ще е бонус и голям успех. Това не означава, че сме се предали и отиваме на екскурзия в Лисабон”, отбеляза още спортният директор на „сините”.

Гонзо не скри, че има вариант да играе с екипа на Левски в мач с Черноморец Бургас, който ще бъде с благотворителна цел. Не е изключено и Красимир Балъков да играе за „акулите” в предвидената приятелска среща.

„Гара Дембеле е много добър футболист. Ние спечелихме много с неговото привличане. Той обаче тепърва може да покаже още много и трябва да го направи. Постоянно говоря с него и с треньора му обясняваме, че това е само началото. Ако продължава по същия начин, ще стигне много далеч. Не обичам сравненията с играчи, които са играли преди него в Левски. Всеки е бил силен за своето време”, отговори още Георги Иванов.

Спортният директор на Левски категорично отрече отборът му да е имал апетити относно Райс Мболи. „Имаме добри вратари, на които разчитаме. Георги Петков не бе във форма, но я подобрява. Божидар Митрев и Кирил Акалски са млади и са бъдещето на Левски”, завърши силната фигура в Левски.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg