Капитанът на националния отбор по волейбол Владо Николов сподели преди мача с Испания, че тимът ни се нуждае от тръпение. Момчетата на Силвано Пранди са наясно със силните страни на съперника. Добрата новина е, че Андрей Жеков ще е готов за срещата тази вечер. Лекарят на тима Динко Захариев сподели пред Гонг, че подлага на пълна медикаментозна програма разпределителя, за да може да играе тази вечер срещу Испания.

„Смятам, че отборът е добре. Нищо, извън нормалното. Смятам, че от това, което видях вчера на тренировката, Андрей ще може да вземе участие. Има болки, но това са проблеми, които са част от спорта”, сподели капитанът.

„Хулио Веласко е треньор, който е спечелил страшно много, но аз смятам, че нашият отбор е по-подготвен, с по-качествени състезатели и очаквам да спечелим мача. Тяхната силна черта е сервисът и са много добре подредени в защита. За да неутрализираме тези оръжия, трябва да имаме много търпение. Наясно сме какво трябва да направим, трябва само да го покажем”, добави Владо Николов.

„Залата в Торино беше много неприятна, но тази зала е доста по-добра”, доволен е капитанът.