Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков сподели, че най-важното за благотворителния мач между Левски и „акулите” са средствата, които ще бъдат събрани за децата без родители, както и за онези, които имат нужда от тях. Той призова, всички които имат възможност, да отидат на стадион „Георги Аспарухов” в събота.

„Безкрайно съм щаслив, че след разговора с Левски и Георги Иванов успяхме да осъществим такъв благотворителен мач, нещо което няма големи традиции в България. Надявам се с този мач, в подходящо време, спонсори и хора, които обичат футбола да зародим едно леко възпитание за нещо добро”, сподели Балъков.

„За интереса на тази среща имахме идеята, макар и не на 20 години, да се включим и ние с Георги Иванов в този двубой. Ще уточним по-късно кой колко ще играе, но целта е само една – благотворителната. Половината ми живот е минал в Германия и там има такива традиции, сега започва малко по-сериозно да се прави това и тук.”

„Ситуацията при нас не е толкова лесна, поне като начин на живот, хората нямат средства, но дори и с по-малко и в случая - 3 лева за билет, се оказва, че те са от голямо значение за децата, които са без родители”, добави още Балъков.