„Надявам се футболистите да са си вдигнали настроението и мотивацията, да направят един добър мач и да спечелят това, за което отиваме”, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов, преди заминаването на националния ни отбор за Уелс, където на 8 октомври излизаме в третия си мач от европейските квалификации.

„Досега не съм гледал тренировки на Матеус и нямам преки впечатления от работата му. Виждам, че момчетата са ентусиазирани и доволни. Вчера бях в Правец и разговарях с треньора. Той е доволен от атмосферата в тима, дисциплината и раздаването на футболистите. Единственото лошо е, че отново ни подгони малшанс – пак двама основни играчи са контузени (б.р - Живко Миланов и Веселин Минев). Контузиите обаче, така или иначе съпътстват футбола и трябва да играем с това, което имаме”, добави босът на БГ футбола.

„Най-много от всички се надявам да спечелим в Уелс. Дано този път и играчите да са го осъзнали”, категоричен бе рекордьорът по мачове в представителния тим на България.

„Групата е много равностойна, има още доста мачове да се изиграят до края. Това е футбол и всичко може да се случи. Но нека видим първо какво ще стане петък вечер”, коментира дали са останали шансове на България за класиране на Евро 2012 година Михайлов.