Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че неговият тим трябва да вземе нещо от предстоящите челни сблъсъци с Интер в Шампионската лига, ако англичаните искат да запазят някаква надежда за достигане до фазата на директните елиминации.

„Шпорите” започнаха добре кампанията си сред европейския елит, като взеха четири точки от два мача. Така Тотнъм дели челото на Група А, заедно с „нерадзурите”.

Следващите срещи на англичаните са именно с клубния първенец на Европа от миналата година, като сблъсъците са на 20 октомври и 2 ноември.

„Започнахме добре кампанията. Показахме отлична игра в Германия, срещу Вердер. Спечелихме фантастично и срещу Твенте миналата седмица”,. Коментира Реднап пред телевизията на Тотнъм.

„Но все пак няма да ни бъде никак лесно нататък. Групата е много изравнена. Сега ни предстоят два мача с Интер. Трябва да вземем точки от тях. Ако не се справим добре, италианците ще се класират и срещу другите тимове ще излизат с резервите. Така е в Шампионската лига”, коментира още мениджърът на „шпорите”.