Джейми Карагър приветства новината за победата на Ливърпул над Том Хикс и Джордж Джилет във Върховния съд в сряда, но предупреди своите съотборници, че всичко зависи от тях. Той добави, че играчите трябва да се постараят изключително много, за да не бъдат те следващите, които ще напуснат „Анфийлд”.

Хикс и Джилет не успяха в опита си да провалят сделката за продажбата на Ливърпул, като така се очаква в най-скоро време сделката за продажбата на новите собственици – New England Sports Ventures – да бъде финализирана.

Карагър продължава да не приема проблемите с шефовете за оправдание за слабия старт на „червените” през новия сезон. Въпреки това, той заяви, че футболистите на Ливърпул вече няма зад какво да се скрият преди дербито с Евертън през уикенда.

„Сменихме мениджъра, сменихме собствениците. Ако нищо не се промени в играта ни, следващите, които ще си идат, са играчите”, заяви Карагър.

„Всичко друго се промени, само играчите не. Надявам се, че вече можем да погледнем напред. Не мисля, че протестите са ни се отразили толкова много, тъй като те бяха преди двубоите. Атмосферата на „Анфийлд” не бе много приятна, но тя отговоря на представянето ни”, завърши играчът на Ливърпул.