Легендата на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк заяви, че никога не се е съмнявал в решението на Уейн Рууни да подпише нов договор с клуба.

24-годишният английски национал изкара трудна седмица, която първо започна с информациите, че той ще напусне „Олд Тардорд”, и завърши с подписа му под нов, петгодишен договор с „червените дяволи”. Междувременно, медиите го пращаха в тимове, като Манчестър Сити, Барселона, Реал Мадрид и Челси.

„Очевидно, голям бонус за Юнайтед е това, че Рууни подписа нов контракт. Никога не съм се съмнявал, че това ще стане”, коментира легендата на „Олд Трафорд” пред „Absolute Radio”.

„Знам, че имаше хора, които се бяха притеснили. Но когато погледна Рууни, виждам, че той иска само да играе за Юнайтед. Да продължи да печели трофеи с този отбор”, добави Йорк.

„Гигси, Скоулс, Рио, Ван дер Саар, това са хора, чиято кариера е към своя край. А когато видиш Рууни, който е на 25 години, гледаш бъдещето на клуба. Фъргюсън направи всичко възможно, за да го задържи. Мисля, че това е фантастично за „червените дяволи”, завърши бившият нападател.