Ръководството на Левски вече се стяга за продажбата на билети преди домакинството на Лил в турнира Лига Европа. В сайта на „сините” вече е обявено, че от петък притежателите на абонаментни карти ще могат да си закупят своите билети, които ще бъдат с отстъпка.

Продажбата ще се осъществява на стадион „Георги Аспарухов”, а цените за хората с карти са следните: Сектор А - 14 лева, Сектор В - 11 и Сектор Б - 8 лева.

По-късно ще стартира и свободната продажба на останалите билети. Те ще бъдат с малко по-висока цена. Най-скъпи ще са за централния сектор А - 18 лева. По-традиция най-тънко ще минат от агитката. В Сектор Б ще се влиза срещу 10 лева, научи Гонг.

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков напомни, че един лев от всеки билет купен за Сектор Б отива във фенклуба, който по принцип се занимава и с благородни инициативи, като помага на нуждаещи се запалянковци на Левски.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg