Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини не може да си намери място от яд, след като се разкри историята как три от звездите му са запивали със студенти в понеделник вечерта. Историята гръмна само седмици, след като Джо Харт бе изловен в испански бар, дни преди мач на националния отбор.

Сега отново Харт, вече в компанията на Гарет Бари и Адам Джонсън, отново кривнаха от правия път, което извади от кожата Манчини. „Не го разбирам! Това е проблем за много британски играчи – културен феномен,” избухна той.

Манчини признава, че играчите са направили това по време на свободен ден, но въпреки това изобщо не е доволен, и смята да даде урок на тримата, които бяха заснети добре почерпени.

„Казах моето мнение още преди няколко дни. Просто не ми го побира главата. Видео клипът, който се разпространи в понеделник, все пак бе от почивен ден, в които играчите могат да правят каквото си искат,” каза Манчини.

„Но не мога да си обясня защо ще правят точно това, и съм много недоволен. За Джонсън е по-нормално, все пак е младо момче. Но в момента играем през три-четири дни, и е достатъчно трудно да се възстановяваме и без това. А възстановяването е важно,” добави мениджърът.

„Ще разреша този проблем в съблекалнята,” завърши многозначително Манчини. Припомнете си как Джо Харт се изяви предишния път: